V.A.V. Group mukana Alihankintamessuilla 21.–23.9.2021

Pitkään odotetuilla Alihankintamessuilla on läsnä myös V.A.V. Group osastolla A531. Messuilla mukana on myös tuore myyntipäällikkö Joni Penttinen, jolle Alihankintamessut ovat työuran ensimmäiset. Jonin voi tavata messuosastolla, mutta tutustutaan mieheen jo hieman etukäteen!

Myyntipäällikön painopiste kansainvälisillä markkinoilla

Edellisistä messuista on ehtinyt vierähtää jo tovi, minkä aikana V.A.V. Group on jatkanut kasvuaan pandemiasta huolimatta. Kotimaisten asiakkaiden kanssa yhteistyötä on kehitetty eteenpäin ja asiakassuhteita on vaalittu puolin ja toisin, mutta myös kansainväliset ovet ovat avautuneet hieman lisää. “Tokihan olemme toimineet ulkomailla jo pitkään, mutta viime aikoina on todella havaittu, että kilpailukykymme mahdollistaa laajemmankin kansainvälisen toiminnan esimerkiksi Keski-Euroopassa ja Venäjällä”, Penttinen kertoo. Kyseiset alueet ovatkin saksan ja venäjän kielen osaavalla myyntipäälliköllä keskiössä. “Venäjän markkinat ovat mielenkiintoiset ja niitä seurataan tarkasti, kun taas Keski-Euroopassa puolestaan on jo olemassa useita asiakassuhteita, joita pyritään syventämään samalla kun toimintaa laajennetaan raskaassa teollisuudessa sekä juna- ja laivaliikenteen puolella”, hän jatkaa.

Messuosastolla A531 uusia ratkaisuja ja tuttuja kasvoja

V.A.V. Group on tunnettu laajalti räätälöityjen erikoisratkaisujen joustavana ja nopeana toteuttajana, mistä iso kiitos myös asiakkaille, joiden kanssa yhteistyössä tehty tuotekehittely on laajentanut V.A.V. Groupin osaamista entisestään. Näistäkin Joni Penttinen lupaa kollegoidensa kanssa kertoa lisää kasvokkain ja hän odottaakin innolla asiakkaiden tapaamista: “Mieluusti halutaan kuulla myös asiakkailta, mitä nämä vajaat pari vuotta ovat pitäneet sisällään ja minkälaisia innovaatioita heidän puoleltaan on kehitetty. Jos messuvierailla on yhtään sellainen tunne, että V.A.V. Groupin ratkaisuista voisi olla heille hyötyä, keskustelu on aina se tärkein ensiaskel matkalla uusiin innovaatioihin ja toteutuksiin”, hän kertoo, toivottaen vieraat erittäin tervetulleiksi V.A.V. Groupin osastolle.