RASKAS KULJETUSKALUSTO

Palosuojatut profiilit rautatiekalustoon ja laivaliikenteeseen

RASKAS KULJETUSKALUSTO

Palosuojatut profiilit rautatiekalustoon ja laivaliikenteeseen

Palosuojatut profiilit rautatiekalustoon ja laivaliikenteeseen

Juna- ja laivanrakennusteollisuudessa sekä matkustaja- että kaupallisessa liikenteessä vaaditaan erinomaista lämmönkestävyyttä ja palautumista. Tärkeintä on EN 45545-2 on standardin noudattaminen rautatiekalustossa ja IMO FTPC part 2 & 5 standardien noudattaminen meriliikenteessä käytettävien tiivisteiden valmistuksessa. Matkustajaliikenteessä yleisimmät materiaalit ovat silikoni- ja TPV-profiilit, ja meillä erityisesti Fire X -palonkestävät profiilit.

Laivateollisuudelle valmistamme palosuojattuja, sekä sään- ja lämpötilan kestäviä profiileja. Vaikeat olosuhteet edellyttävät parasta laatua ja pitkää käyttöikää – Fire X -profiilimme täyttävät nämä vaatimukset.

V.A.V. GROUP FINDS SOLUTIONS TO
VARIOUS PROFILE NEEDS

In our collaboration with Honkarakenne, we had to consider many factors to provide the best possible profiles for log house construction. Read more about our collaboration.

Profiilimme täyttävät Eurooppalaiset ja maailmanlaajuiset standardit

Eurooppalaisessa standardissa on yhdistetty rautatiealan vaatimukset, jotka aiemmin olivat useimmissa maissa yksilöllisiä. Siinä määritellään, miten ja milloin materiaalit testataan ja mitkä ehdot niiden on täytettävä. IMO-sertifiointi on maailmanlaajuinen vaatimus kaikille laivoille. Fire X -profiilimme testaus on ulkoistettu, ja testeissä mitataan eri tekijöitä valvotussa ympäristössä. Paloa hidastava Fire X -profiili takaa miehistön ja matkustajien turvallisuuden, ja sillä on seuraavat paloturvallisuussertifikaatit:

– EN45545-2:2020 requirements R22 & R23 for HL3.
– IMO FTPC osa 2 ja 5 (silikoni)
– UL 94 V -luokitus V0

Osa matkustajaliikenteen vaatimuksista täytetään myös erilaisilla kaksoissilikoniprofiileilla, joissa yhdistetään kaksi eri kovuusluokkaa tai materiaalia parhaan ratkaisun löytämiseksi.

Pitkä käyttöikä

Vaikka silikoni ei raaka-aineena olekaan varsinaisesti kierrätettävissä, sen pitkä käyttöikä tekee siitä silti ekologisen valinnan. Tuotantolinjojemme koko mahdollistaa sen, että voimme näppärästi valmistaa pieniä tai keskisuuria eriä, jotka vastaavat täydellisesti raideliikennekaluston valmistajien tarpeita.

Valmistamme laivanrakennus- ja raideliikennekaluston teollisuudelle palosuojattuja sekä sään- ja lämpötilan kestäviä profiileja. Vaikeat olosuhteet edellyttävät parasta laatua ja pitkää käyttöikää. Fire X-profiilit täyttävät nämä vaatimukset.

Tehokas paloturvallisuus ratkaisee vaaratilanteissa

Jos haluat tietää lisää siitä, miten palonkestävät profiilit toimivat, käy lukemassa kirjoituksemme palonkestävistä tiivisteistä ja profiileista! Oikeat materiaalit pysäyttävät tai sammuttavat tulipalon päästämättä ulos paksua savua tai myrkyllisiä kaasuja. Tulipalon sattuessa raiteilla oikea eriste voi merkitä eroa elämän ja kuoleman välillä.

Ota yhteyttä tiimiimme saadaksesi lisätietoja Fire X:stä tai vaihtoehtoisista paloturvallisista profiileista.

News

Lisää artikkeleita uutishuoneesta

Ota yhteyttä!

Uudet hankkeet ja ympäristöt tuovat mukanaan uusia haasteita ja vaatimuksia, vaihtelevasta ympäristöstä tehokkaaseen äänieristykseen. Taustatyötä kannattaa aina tehdä, mutta älä epäröi pyytää meiltä neuvoja. Joustavuutemme antaa meille etulyöntiaseman kehittää ja kokeilla erilaisia jatkojalostusmenetelmiä.

Jos haluat lisätietoja erilaisista eristysratkaisuista, ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimiimme!