TUOTTEET

Tiivisteprofiilit käyttötarkoituksen ja olosuhteiden mukaan

Tiivisteprofiilit käyttötarkoituksen ja olosuhteiden mukaan

V.A.V. Group tarjoaa korkealaatuisia silikoni-, TPE- ja TPV-profiileja ja -tiivisteitä kaikille teollisuudenaloille, ja voimme suunnitella profiilin muodon, värin, kovuuden ja materiaalin vastaamaan määriteltyä käyttötarkoitusta ja olosuhteita, mukaan lukien sää- ja muut ulkoiset vaatimukset. Joustavuutemme ansiosta pystymme valmistamaan pieniä ja keskisuuria tuotantosarjoja hyvin nopeasti kahden viikon toimitusajalla tilauksen tekemisestä.

Tarjoamme myös erilaisia jatkokäsittelyvaihtoehtoja ja kokoonpanopalveluja, 3D-tulostuksesta omalla tulostimellamme, laserkaiverrukseen ja erikoistuotteisiin, kuten silikoni- ja TPE/TPV-kumikehyksiin, renkaisiin ja paineprofiileihin sekä teipattaviin tuotteisiin.

V.A.V. GROUP FINDS SOLUTIONS TO
VARIOUS PROFILE NEEDS

In our collaboration with Honkarakenne, we had to consider many factors to provide the best possible profiles for log house construction. Read more about our collaboration.

PROFIILIT

Tiivisteprofiilia valittaessa ei tarvitse tehdä kompromisseja. V.A.V. Group suunnittelee profiilin muodon, värin, kovuuden ja materiaalin vastaamaan määriteltyä käyttötarkoitusta ja olosuhteita, mukaan lukien sää- ja muut ulkoiset vaatimukset. Näin tehdään silloinkin, kun tilatut profiilierät ovat pieniä.

V.A.V. Groupilla on yli tuhat erilaista työkalua eri profiilimuotoja varten. Valmistusprosessimme ansiosta voimme toimittaa lähes minkä tahansa muodon meille toimitetun piirustuksen tai näytteen perusteella. Myös tarkkoja pituuksia ja leikkauksia voidaan toimittaa pyynnöstä.

Tarjoamme laajan valikoiman räätälöityjä profiileja kahden viikon toimitusajalla.

KOKOONPANO JA JATKOJALOSTUS

Valmistamme kattavan valikoiman erikoistuotteita, kuten silikoni- ja TPE/TPV -kehyksiä, renkaita, pneumaattisia profiileja ja tuotteita tarrakiinnityksellä.

Paineprofiileja ja niihin kiinnitettyjä metalliventtiilejä käytetään esimerkiksi sellu- ja paperiteollisuuden pesulaitteissa kaikkialla maailmassa. Muita käyttökohteita ovat esimerkiksi erikoisajoneuvojen tilojen vedeneristys. Paineprofiilit valmistetaan V.A.V. Groupin omasta silikoniprofiilista. Paineprofiileissa käytettävä silikoni käy läpi jatkokäsittelyn, jolla varmistetaan, että se kestää tarvitavaa mekaanista ja kemiallista kulutusta.

News

Lisää artikkeleita uutishuoneesta

Ota yhteyttä!

Uudet hankkeet ja ympäristöt tuovat mukanaan uusia haasteita ja vaatimuksia, vaihtelevasta ympäristöstä tehokkaaseen äänieristykseen. Taustatyötä kannattaa aina tehdä, mutta älä epäröi pyytää meiltä neuvoja. Joustavuutemme antaa meille etulyöntiaseman kehittää ja kokeilla erilaisia jatkojalostusmenetelmiä.

Jos haluat lisätietoja erilaisista eristysratkaisuista, ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimiimme!