MUUT TOIMIALAT

Yksilölliset ratkaisut kaikille toimialoille

Yksilölliset tiivisteratkaisut kaikille toimialoille

Meillä on kattava työkalujen ja materiaalien tuntemus, jonka avulla voimme valmistaa tuotteita ja komponentteja lähes kaikkiin tarpeisiin.

Valaisimet, elintarvikeletkut, esim. lypsykoneisiin, oluen käyntisammiot, laitteistokoteloiden tiivisteet, saunan kiukaat, kompostointisäiliöt, lämmönvaihtimet – meiltä onnistuu vaikka mikä. Kunhan meillä on oikeat materiaalit ja mitat, voimme valmistaa valtavan valikoiman erilaisia komponentteja.

Elintarviketeollisuus

FDA-hyväksytty silikoni sopii hyvin elintarviketeollisuudessa ja maataloudessa käytettäviin tiivisteisiin ja letkuihin. Olemme valmistaneet profiileja lypsykoneisiin sekä oluen käyntisammioihin ja kompostointilaitteiden eristämiseen.

Lämmön- ja kemikaalien kestävyyttä profiileille

Profiilimateriaalimme voidaan käsitellä niin, että ne kestävät erittäin korkeita lämpötiloja, minkä ansiosta niitä voidaan käyttää muun muassa saunan kiukaissa ja lämmönvaihtimissa.

Voimme myös käsitellä materiaalimme kestämään kemiallista korroosiota. Näistä kestävyyksistä on hyötyä sellu- ja paperiteollisuudessa ja monissa muissa käyttökohteissa.

News

Lisää artikkeleita uutishuoneesta

Ota yhteyttä!

Uudet hankkeet ja ympäristöt tuovat mukanaan uusia haasteita ja vaatimuksia, vaihtelevasta ympäristöstä tehokkaaseen äänieristykseen. Taustatyötä kannattaa aina tehdä, mutta älä epäröi pyytää meiltä neuvoja. Joustavuutemme antaa meille etulyöntiaseman kehittää ja kokeilla erilaisia jatkojalostusmenetelmiä.

Jos haluat lisätietoja erilaisista eristysratkaisuista, ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimiimme!