Yritys

Suomen vahvimmat

Alan aktiivinen kehittäjä

V.A.V. Group on tiivisteratkaisujen, raaka-aineiden ja asennustekniikan asiantuntija. Yritys valmistaa korkealaatuiset silikoni- ja TPE-profiilit sekä niiden kokoonpanot raaka-aineseoksista lähtien.

Samalla V.A.V. Group on oman alansa aktiivinen kehittäjä, jolla on jo yli 20 vuoden kokemus profiilinvalmistuksesta ja materiaalivalmistuksesta. Yrityksen johtavana arvona on turvata asiakkaidensa kilpailukyky parhailla mahdollisilla ratkaisuilla.

Nopea – V.A.V. Group etsii asiakkailleen käyttökohteisiin parhaiten soveltuvat materiaalit ja profiilien muodot. Ensimmäiset profiilimallit toimitetaan jopa kahdessa viikossa.

Joustava – V.A.V. Group suunnittelee ja tuottaa tuotteet alusta asti itse asiakkaalle sopivaksi. Profiilit suunnitellaan ja valmistetaan myös pieneen tarpeeseen.
Luotettava – V.A.V. Groupilla on korkein AAA-luottoluokitus. Suomalaisista yrityksistä sen saavuttaa vain noin neljä prosenttia. Yrityksellä on myös ISO 9001:2015 -mukainen laatujärjestelmä.
Yritys on perustettu vuonna 2005. Se sijaitsee pohjoisessa Suomessa Iissä, Oulun kupeessa. Alla olevista linkeistä pääsee lukemaan lisää toiminnastamme esitteiden muodossa.

A78145 V.A.V. Group vientitoiminnan kehityshanke

Hankkeessa vahvistetaan yrityksen kyvykkyyksiä yrityksen vientimahdollisuuksien laajentamiseksi. Hankkeessa kartoitetaan tarkemmin viennin kasvun kohteeksi otettu markkina sekä varaudutaan myynnin kasvuun kehittämällä ja investoimalla tuotantokapasiteettiin sekä vaativimpien tuotteiden valmistuksen kehittämiseen.

Hanke saa Euroopan aluekehitysrahaston tukea.

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER