YRITYS

V.A.V. Group on tiivistysratkaisujen, raaka-aineiden ja asennusmenetelmien asiantuntija. Valmistamme ja kokoamme korkealaatuisia silikoni- ja TPE-profiileja mittatilaustyönä alkaen oikean raaka-aineseoksen valinnasta.

The Strongest in Finland

Alan aktiivinen kehittäjä

V.A.V. Group on erikoistunut valmistamaan räätälöityjä profiileja asiakkaille, joilla on erityisvaatimuksia tuotteilleen. Tuotantoprosessimme on erittäin joustava ja kykenemme tuottamaan nopeasti pieniä ja keskisuuria tuotantosarjoja. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja sijaitsee Iissä lähellä Oulua Pohjois-Suomessa. Yrityksemme johtavana periaatteena on löytää jokaiselle asiakkaalle parhaat ratkaisut heidän kilpailukykynsä varmistamiseksi. Me arvostamme asiakkaitamme ja varmistamme, että tarjoamamme profiilit täyttävät aina vaaditut standardit. Haluamme, että asiakkaamme kokevat tulleensa kuulluiksi, ja siksi teetämme tyytyväisyyskyselyitä säännöllisin väliajoin. Viimeisimmän kyselyn tulokset löydät täältä!

ARVOLUPAUKSEMME on olla asiakkaillemme

Innovatiivinen

Nopea

Joustava

Luotettava

Innovatiivinen

V.A.V. Group on alansa aktiivinen kehittäjä, ja meillä on yli 20 vuoden kokemus profiilien ja materiaalien valmistuksesta. Johtavana periaatteenamme on löytää paras ratkaisu jokaiselle asiakkaalle, jotta voimme varmistaa heidän menestyksensä ja kilpailukykynsä. Innovatiivisuus on yrityskulttuurimme keskeisin ajuri, ja sen ansiosta meillä on joustavat ja nopeat tuotantolinjamme, sekä taidot muokata tuotteita asiakkaan vaatimusten mukaisiksi.

Nopea

V.A.V. Group löytää jokaiselle asiakkaalle parhaiten sopivat materiaalit ja profiilimallit.

Yhdistettynä joustavuuteen ja luotettavuuteen tarjoamme asiakkaillemme tuotteiden nopean toimituksen: prototyypit toimitetaan kahdessa viikossa siitä, kun olemme saaneet piirustukset tai mallin tuotteesta. Usein asiakkaan tutkimus- ja kehitysprosessi vaatii useita kokeellisia prototyyppejä ennen lopullisen tuotemallin löytymistä, nopeat prototyyppikierroksemme tekevät tästä prosessin vaiheesta helpon ja tehokkaan.

Joustava

V.A.V. Group suunnittelee ja valmistaa tuotteensa alusta alkaen asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Valmistamme profiileja myös pienissä erissä. Meille joustavuus tarkoittaa sitä, että kaikki projektit toteutetaan asiakkaan ehdoilla. Innovointi on osa työtämme, erityisesti prototyyppejä luotaessa, mutta etusijalla on kuitenkin asiakkaan näkemyksen toteuttaminen. Tavoitteena on luoda yhdessä asiakkaan kanssa prototyyppi, joka täyttää asiakkaan toiveet ja toimii kuten tarkoitettu.

Luotettava

V.A.V. Groupilla on korkein AAA-luottoluokitus. Suomalaisista yrityksistä sen saavuttaa vain noin neljä prosenttia. Meillä on myös ISO 9001:2015 -mukainen laatujärjestelmä.

Toiseksi tärkein ominaisuus asiakkaiden näkökulmasta on laatu. Pidämme laatua luotettavuuden osatekijänä ja olemme vahvasti sitoutuneet korkealaatuiseen tuotantoon. Luotettavuus tarkoittaa myös sitä, että reagoimme aktiivisesti reklamaatioihin, jos niitä ilmenee, ja otamme vastuun mahdollisista virheistämme.

A78145 V.A.V. Group vientitoiminnan kehityshanke

Hankkeessa vahvistetaan yrityksen kyvykkyyksiä yrityksen vientimahdollisuuksien laajentamiseksi. Hankkeessa kartoitetaan tarkemmin viennin kasvun kohteeksi otettu markkina sekä varaudutaan myynnin kasvuun kehittämällä ja investoimalla tuotantokapasiteettiin sekä vaativimpien tuotteiden valmistuksen kehittämiseen.

Hanke saa Euroopan aluekehitysrahaston tukea.