RASKAS TEOLLISUUS

Tiivisteratkaisut vaativiin olosuhteisiin

Raskas teollisuus

Tiivisteratkaisut vaativiin olosuhteisiin

Tiivisteratkaisut vaativiin olosuhteisiin

Raskaan teollisuuden, kuten sellu- ja paperiteollisuuden profiileilta vaaditaan painekestävyyttä, suurta repeytymiskestävyyttä ja usein hyvää kestävyyttä erilaisia kemikaaleja vastaan. Silikonin ominaisuudet sopivat hyvin raskaaseen teollisuuteen, mutta joissakin tapauksissa ihanteellisia vaihtoehtoja ovat TPV/TPE-profiilit tai kaksoissilikoniprofiilit, joissa on yhdistetty kaksi eri kovuusluokkaa tai materiaalia. Silikoniprofiileihin lisätyt aineet parantavat niiden lämpötilan- ja kemikaalinkestävyyttä. Tunnemme perusteellisesti myös ilmanvaihtojärjestelmien eristysvaatimukset.

SILICONE AND FOAM SILICONE MAIN ABILITIES

A long service life

Weather resistance

Temperature changes

Fast recovery

UV resistance

V.A.V. GROUP FINDS SOLUTIONS TO
VARIOUS PROFILE NEEDS

In our collaboration with Honkarakenne, we had to consider many factors to provide the best possible profiles for log house construction. Read more about our collaboration.

Fire X -profiili palo-oville ja riskialttiille alueille

Valmistamme laitteistojen ja ilmanvaihtojärjestelmien profiilien lisäksi palonkestäviä Fire X -silikoniprofiileja esimerkiksi palo-ovia varten. Fire X -silikoni on itsestään sammuvaa, ja sen tarkoituksena on hidastaa palon leviämistä ääriolosuhteissa. Sen palamiskaasut ovat myrkyttömiä.

Fire X on sertifioitu seuraavien standardien mukaisesti:

EN45545-2 R2/HL2 & R22, 23/HL3.
IMO FTPC osa 2 ja 5
UL 94 V Luokitus V0

Muut kokoonpanopalvelut

Paineprofiileja ja niihin kiinnitettyjä metalliventtiilejä käytetään esimerkiksi sellu- ja paperiteollisuuden pesulaitteissa kaikkialla maailmassa. Muita käyttökohteita ovat esimerkiksi joidenkin erikoisajoneuvojen tilojen vedeneristys. Paineprofiilit valmistetaan V.A.V. Groupin omasta silikoniprofiilista.

Paineprofiileissa käytettävä silikoni käy läpi jatkokäsittelyn, jolla varmistetaan, että se kestää sellunpesukoneiden kovaa mekaanista ja kemiallista kulutusta. Profiilien ja venttiilien on kestettävä erilaisia olosuhteita nopeasta linkousliikkeestä erilaisiin happoihin ja emäksiin, joita käytetään valkaisu- ja pesuvaiheissa. Paineprofiilit valmistetaan rummun mittojen mukaan, ja valmiit profiilit liitetään metallisiin venttiileihin, jotka ohjaavat ilmaa, tiivistäen profiilin.

Joustavuus etunamme

Etunamme on innovatiivinen ja joustava luonteemme, joka mahdollistaa erilaiset tuotantosarjakoot sekä oikeat materiaalit ja ratkaisut tarpeisiisi.

Jos tarvitset laadukkaita profiileja seuraavaan projektiisi, ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimiimme!

News

Lisää artikkeleita uutishuoneesta

Ota yhteyttä!

Uudet hankkeet ja ympäristöt tuovat mukanaan uusia haasteita ja vaatimuksia, vaihtelevasta ympäristöstä tehokkaaseen äänieristykseen. Taustatyötä kannattaa aina tehdä, mutta älä epäröi pyytää meiltä neuvoja. Joustavuutemme antaa meille etulyöntiaseman kehittää ja kokeilla erilaisia jatkojalostusmenetelmiä.

Jos haluat lisätietoja erilaisista eristysratkaisuista, ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimiimme!