KOKOONPANO JA JATKOJALOSTUS

Muista myös kokoonpanopalvelumme, laserkaiverrus ja 3D-tulostuspalvelut

Muista myös kokoonpanopalvelumme, laserkaiverrus ja 3D-tulostuspalvelut

Valmistamme kattavan valikoiman erikois- tai jatkojalostettuja tuotteita, kuten silikoni- ja TPE/TPV-kehyksiä, renkaita, paineilmaprofiileja ja kiinnitysteipillä varustettuja tuotteita.

Paineilmaprofiileja ja niihin kiinnitettyjä metalliventtiilejä käytetään esimerkiksi sellu- ja paperiteollisuuden pesureissa kaikkialla maailmassa. Muita käyttökohteita ovat esimerkiksi erikoisajoneuvojen tilojen vedeneristys. Paineilmaprofiilit valmistetaan V.A.V. Groupin omasta silikoniprofiilista, ja niissä käytettävä silikoni käy läpi jatkokäsittelyn, jolla varmistetaan, että se kestää sellunpesukoneiden kovaa mekaanista ja kemiallista kulutusta.

ASSEMBLY SERVICES FOR EVERY NEED

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum

V.A.V. GROUP FINDS SOLUTIONS TO
VARIOUS PROFILE NEEDS

In our collaboration with Honkarakenne, we had to consider many factors to provide the best possible profiles for log house construction. Read more about our collaboration.

Laserkaiverrukset

Voit tulostaa tiivisteisiin tekstiä, numeroita tai yrityksesi logon. Voit lisätä tiivisteisiin ja muihin tuotteisiin valitsemasi yksilöllisen lasermerkinnän, jonka fontti voi olla niinkin pieni kuin muutaman millimetrin kokoinen.

Sarjanumero on tuotteesi vakuutus, ja kaikki tietomerkinnät ovat erittäin hyödyllisiä ennalta arvaamattomissa tapauksissa, joissa tuote on viallinen tai se on ollut varastossa liian kauan. Kaiverrukset ovat erittäin hyödyllisiä jäljitettävyyden kannalta, ja niiden avulla voidaan seurata tuotteen alkuperää, päiväystä ja käytettyjä materiaaleja.

3D-tulostus

Valmistamme komponentteja ja varaosia metallisella 3D-tulostimella esimerkiksi koneiden valmistukseen. Pystymme valmistamaan hyvin yksityiskohtaisia komponentteja piirustusten perusteella tai mallintamalla olemassa olevia osia tulostinta varten.

3D-tulostettujen osien maksimimitat ovat 120 x 120 x 120 mm.

Kehät ja renkaat

Toimitamme silikonikehyksiä, -renkaita ja -kiinnikkeitä kaikentyyppisille asiakkaille. Eri teollisuudenalojen asiakkaat tarvitsevat valmiita kehyksiä oviin ja ikkunoihin, ja esimerkiksi sellu- ja paperiteollisuudessa käytettävät koneet vaativat kemikaalien ja repeytymisen kestävyyttä. Nämä tuotteet jalostetaan siten, että ne sopivat parhaiten käyttötarkoitukseensa ja mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen.

Kehykset ja renkaat valmistamme käyttötarkoituksen mukaisesti eri valmistusmenetelmillä.

News

Lisää artikkeleita uutishuoneesta

Ota yhteyttä!

Uudet hankkeet ja ympäristöt tuovat mukanaan uusia haasteita ja vaatimuksia, vaihtelevasta ympäristöstä tehokkaaseen äänieristykseen. Taustatyötä kannattaa aina tehdä, mutta älä epäröi pyytää meiltä neuvoja. Joustavuutemme antaa meille etulyöntiaseman kehittää ja kokeilla erilaisia jatkojalostusmenetelmiä.

Jos haluat lisätietoja erilaisista eristysratkaisuista, ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimiimme!