TOIMIALAT

Tiiviste- ja profiiliratkaisut eri teollisuudenaloille

Tiiviste- ja profiiliratkaisut eri teollisuudenaloille

Meillä on varmasti jotain tarjottavaa alasta riippumatta. Meiltä saat toimialasi vaatimukset täyttävät profiilit jotka kestävät esimerkiksi korkeaa painetta tai sopivat erinomaisesti paloturvalliseen rakentamiseen. EN- ja IMO-standardit täyttävät tuotteemme sopivat liikkuvan kaluston ja laivanrakennuksen tarpeisiin. Voimme myös valmistaa laajan valikoiman kehiä, kokoonpanokomponentteja ja muita tuotteita.

Pitkän kokemuksemme ja asiantuntemuksemme avulla autamme luomaan oikeat tuotteet ja työkalut työhösi.

V.A.V. GROUP FINDS SOLUTIONS TO
VARIOUS PROFILE NEEDS

In our collaboration with Honkarakenne, we had to consider many factors to provide the best possible profiles for log house construction. Read more about our collaboration.

Tiivisteet rakennusteollisuuteen. Parvekelaseihin, oviin ja ikkunoihin

RAKENNUSTEOLLISUUS

Tarvitsetko täydellisen profiilin oven, ikkunan tai parvekelasien eristämiseen? Meiltä saat laadukkaat tuotteet nopeasti projektisi aikatauluun ja mittaluokkaan sopien.

Täydellisen eristeen valitseminen on avainasemassa missä tahansa rakennushankkeessa. Oviin, ikkunoihin ja parvekelaseihin on tarjolla monia erilaisia malleja ja materiaaleja, on siis tärkeää että löydät hankkeeseesi sopivan profiilin. Meiltä saa apua valinnassa, ja voimme valmistaa rakennushankkeesi tarpeisiin sopivan profiilin kahden viikon toimitusajalla.

Ovi- ja ikkunateollisuudessa yleisin profiilimateriaali on silikoni, mutta myös muota materiaaleja käytetään aina käyttökohteesta riippuen. Rakentamisessa käyttettäviltä profiileilta vaaditaan pitkää käyttöikää, säänkestävyyttä, lämpötilavaihteluiden sietokykyä, nopeaa palautumista ja UV-kestävyyttä. Silikoni ja vaahtosilikoni täyttävät nämä vaatimukset parhaiten, ja ovat siksi yleisimmin käytetyt materiaalit. Vaahtosilikoni eristää sään lisäksi melua erittäin hyvin.

KULJETUSKALUSTO

Matkustajajunat- ja laivat vaativat eristykseltään erinomaista lämmönkestävyyttä ja palautumista, sekä palonkesto-ominaisuuksia. Fire X -palonskestoprofiilimme kattaa vaatimukset täydellisesti.

Paloturvallisuus on meri- ja raideliikenteessä äärimmäisen tärkeää. Kaikki junien ja laivojen komponenttien, myös ovi- ja ikkunaprofiilien, on oltava standardien mukaisia. Oikein valitut materiaalit viivyttävät paloa tai jopa tukahduttavat sen, evätkä aiheuta palamisen yhteydessä paksua savua tai vaarallisia kaasuja. Olemme kehittäneet Fire X -profiilin paloluokiteltuihin käyttökohteisiin, kuten palo-oviin sekä junien, laivojen ja metrojen eristeisiin. Fire X sopii olosuhteisiin joissa profiililta vaaditaan korkeaa lämmönsietoa ja joissa sen on hidastettava palon leviämistä ääriolosuhteissa.

Raskaan kuljetuskaluston vaatimukset täytetään myös erilaisilla ekstruusiotekniikalla valmistetuilla profiileilla, joissa yhdistetään kaksi eri kovuusluokkaa tai materiaalia, jotta saavutetaan paras ratkaisu poikkeuksellisiin tarpeisiin.

Tiivistprefiilit kuljetuskalustoon ja raskaaseen liikenteeseen
Raskaan teollisuuden tiivisteprofiilit. Kuumankestävät, öljynkestävät ja höyrynkestävät tiivisteet.

RASKAS TEOLLISUUS

Kestävät profiilit kaikenlaisiin tarpeisiin

Raskaan teollisuuden koneistot vaativat profiililta paljon. Esimerkiksi sellu- ja paperiteollisuuden tai LVI-alalla profiililta vaaditaan paineenkestoa ja korkeaa repimislujuutta. Silikoni on ominaisuuksiensa vuoksi yleisimmin käytetty materiaali, mutta tietyissä kohteissa myös TPV/TPE-profiilit tai kaksoisprofiilit, joissa käytetään kahta eri kovuutta tai materiaalia, ovat ihanteellisia ratkaisuja. Lämmönsietoa silikoniprofiileissa parantavat erityiset lisäaineet, joilla saavutetaan myös vaadittua kemikaaliensietokykyä.

Laitteiston ja ilmanvaihtojärjestelmien profiilien lisäksi pystymme valmistamaan tiivisteet mm. palo-oviin erityisestä Fire X -silikoniprofiilista, joka on käsitelty palonestoaineilla.

MUITA ALOJA

Kehät, renkaat, paineilmaprofiilit, painetiivisteet, ja paljon muuta!

Meiltä löytyy työkalut ja materiaalit, joilla voimme lamistaa monenlaisia tuotteita ja komponentteja kaikkiin tarpeisiin. Meiltä on tähän mennessä onnistunut muun muassa valaisimet, FDA-hyväksytyt letkut lypsykoneisiin, oluen käyntisammiot, Laitteistokoteloiden tiivisteet, saunan kiukaat, kompostointisäiliöt, lämmönvaihtimet…

Jos et ole varma siitä voimmeko valmistaa kaipaamaasi tuotetta, ota yhteyttä – vastaus voi hyvinkin olla ”kyllä”!

News

PVC vs. TPE profiles

Two popular materials stand out for sealing solutions and profiles in building applications: polyvinyl chloride (PVC) and thermoplastic elastomers (TPE). Both materials have unique properties

Read More »

Lisää artikkeleita uutishuoneesta

Ota yhteyttä!

Uudet hankkeet ja ympäristöt tuovat mukanaan uusia haasteita ja vaatimuksia, vaihtelevasta ympäristöstä tehokkaaseen äänieristykseen. Taustatyötä kannattaa aina tehdä, mutta älä epäröi pyytää meiltä neuvoja. Joustavuutemme antaa meille etulyöntiaseman kehittää ja kokeilla erilaisia jatkojalostusmenetelmiä.

Jos haluat lisätietoja erilaisista eristysratkaisuista, ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimiimme!