RAKENNUSTEOLLISUUS

Oikeat tiivisteet ikkunoihin, oviin ja parvekelasituksiin.

Rakennusteollisuus

Oikeat tiivisteet ikkunoihin, oviin ja parvekelasituksiin.

Oikeat tiivisteet ikkunoihin, oviin ja parvekelasituksiin

Valmistamme kestäviä ja korkealaatuisia profiileja kaikkiin rakennustarpeisiin. Ovi- ja ikkunateollisuudessa yleisin profiilimateriaali on silikoni, mutta myös muita materiaaleja käytetään käyttötarpeen mukaan. Rakennusteollisuuden profiileilta vaaditaan pitkää käyttöikää, säänkestävyyttä, suurta lämpötilanvaihteluiden sietokykyä, nopeaa palautumista ja UV-kestävyyttä. Silikoni ja vaahtosilikoni täyttävät nämä vaatimukset parhaiten, ja ne ovatkin yleisimmin käytettyjä materiaaleja. Vaahtosilikoni eristää erityisen hyvin sekä ilmaa että melua. Muita tarjolla olevia materiaaleja ovat TPE/TPV, sekä ekologisempi vaihtoehto, Bio-TPE, jossa 65 prosenttia fossiilisista materiaaleista on korvattu biopohjaisilla öljyillä.

V.A.V. Group löytää ratkaisuja erilaisiin profiilitarpeisiin.
Yhteistyössämme Honkarakenteen kanssa meidän oli otettava huomioon monia eri tekijöitä, jotta pystyimme tarjoamaan parhaat mahdolliset profiilit hirsitalorakentamiseen. Lue lisää yhteistyöstämme täältä!

V.A.V. GROUP FINDS SOLUTIONS TO
VARIOUS PROFILE NEEDS

In our collaboration with Honkarakenne, we had to consider many factors to provide the best possible profiles for log house construction. Read more about our collaboration.

Mitä profiililta vaaditaan

Ennen kuin aloitat oikean eristemateriaalin etsimisen, on tärkeää, että sinulla on selkeä käsitys tarpeistasi. Millaista tilaa olet eristämässä? Mikä on alueen ilmasto, minkä lämpötilan haluat säilyttää sisätiloissa? Onko urakalla aika- tai hintarajoitteita?

Me V.A.V. Groupilla pyrimme aina kahden viikon toimitusaikaan tilauksesta, ja olemme valmiita auttamaan sinua löytämään oikeat materiaalit. Joustavien tuotantolinjojemme avulla meidän on helppo valmistaa ja käsitellä niin pieniä kuin keskisuuriakin eräkokoja. Meillä on myös kokemusta automaattisesti asennettavien profiilien valmistuksesta.

Yleisimmät eristysmateriaalit rakennusteollisuuteen

Silikonin erinomaisten ominaisuuksien ansiosta silikoniprofiilit ovat yksi monikäyttöisimmistä saatavilla olevista tiivisteistä. Silikoni ja TPE/TPV ovat yleisimpiä profiileissa käytettäviä materiaaleja. Niiden lisäksi tarjoamme myös Bio-TPE:tä ekologisempana vaihtoehtona TPE:lle. Haluttu koostumus ja halutut ominaisuudet, kuten joustavuus, parempi repeytymiskestävyys tai lämpötilarajat, voidaan saavuttaa erilaisilla sekoituksilla.

Vaahtosilikonimme on erityisen hyvä valinta äänekkäisiin kaupunkiympäristöihin, sillä se pitää hyvin ulkona sekä kylmän että melun. Tasaisille pinnoille kiinnitettävistä tarratiivisteistämme on myös apua rakennustarkoituksiin: ne voidaan joko asentaa sellaisenaan pysyvästi ilman lisäasennusta tai niitä voidaan käyttää apuna asennuksessa.

Lue lisää palonkestävästä Fire X -profiilistamme palo-oviin ja turvaoviin.

Ota yhteyttä!

Uudet hankkeet ja ympäristöt tuovat mukanaan uusia haasteita ja vaatimuksia, vaihtelevasta ympäristöstä tehokkaaseen äänieristykseen. Taustatyötä kannattaa aina tehdä, mutta älä epäröi pyytää meiltä neuvoja. Joustavuutemme antaa meille etulyöntiaseman kehittää ja kokeilla erilaisia jatkojalostusmenetelmiä.

Jos haluat lisätietoja erilaisista eristysratkaisuista, ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimiimme!

News

Lisää artikkeleita uutishuoneesta