PROFIILIT

V.A.V. Group tarjoaa laajan valikoiman profiileja kahden viikon toimitusajalla.

Profiilit joka tarpeeseen

Tiivisteprofiilia valittaessa ei tarvitse tehdä kompromisseja. V.A.V. Group suunnittelee profiilin muodon, värin, kovuuden ja materiaalin vastaamaan määriteltyä käyttötarkoitusta ja olosuhteita, mukaan lukien sää- ja muut ulkoiset vaatimukset. Näin tehdään, riippumatta tuotantoerän koosta.

V.A.V. Groupilla on yli tuhat erilaista muottia eri profiilimuotoja varten. Valmistusprosessimme ansiosta voimme toimittaa lähes minkä tahansa muodon meille toimitetun piirustuksen tai näytteen perusteella. ja useina kelapituuksina. Myös tarkkoja pituuksia ja erilaisia leikkauksia voidaan toimittaa asiakkan tarpeiden mukaan.

Kestävyys ja tuotteen pitkä käyttöikä ovat ympäristöystävällisen valmistuksen keskeisiä vaatimuksia. Alan standardien mukaan silikoniprofiileilla on myös pitkä käyttöikä, mikä tekee niistä entistäkin ekologisemman tiivistysvaihtoehdon.

FIRE-X PROFILES MAIN ABILITIES

A long service life

Weather resistance

Temperature changes

Fast recovery

UV resistance

V.A.V. GROUP FINDS SOLUTIONS TO
VARIOUS PROFILE NEEDS

In our collaboration with Honkarakenne, we had to consider many factors to provide the best possible profiles for log house construction. Read more about our collaboration.

Venymättömät tiivisteet

Silikoni- ja TPE-profiilit voidaan myös tehdä venymättömiksi. Venymättömät tiivisteet ovat V.A.V. Groupin kehittämä tuote, joka helpottaa ja nopeuttaa merkittävästi sekä manuaalista että automaattista tiivisteiden asennusta. Sekä TPE- että silikoniprofiilit voidaan tehdä venymättömiksi. Ne toimivat kaikissa käyttötarkoituksissa, eikä asennuslanka vaikuta itse profiilin ominaisuuksiin.

Venymättömät tiivisteet kestävät jopa 100 N:n vetovoiman. Valmistuksen aikana profiiliin lisätään lanka, joka estää venymisen asennuksen aikana. Nämä joustamattomat tiivisteet ovat saaneet erityisen vahvan jalansijan ikkuna- ja oviteollisuudessa, jossa niiden käyttö on parantanut tuottavuutta ja laatua. Venymättömät tiivisteet ovat ihanteellinen ratkaisu automaattisiin asennustöihin.

Teippitiiviste

Teippitiivisteet voidaan käyttää joko pysyvään kiinnitykseen tai väliaikaisesti asennuksen helpottamiseksi. Itseliimautuvat tiivisteet helpottavat asennusta suorille ja tasaisille pinnoille, jotka ovat lähes mistä tahansa materiaalista. Teippitiivisteet voidaan valmistaa silikonikumista ja TPE/TPV:stä, ja tarvittaessa niihin voidaan lisätä myös venymisen estävä lanka.

Kaksikovuusprofiilit

V.A.V. Group valmistaa myös silikoni- ja TPE/TPV-profiileja kahdella eri kovuudella tai värillä. Eri materiaaleja voidaan myös yhdistää. Silikoni- ja TPE/TPV-profiilit värjätään asiakkaan tarpeiden mukaan millä tahansa perusvärillä ja millä tahansa RAL-värillä sekä metalliväreillä.

Lisätietoja eri materiaaliyhdistelmistä, kovuuksista ja väreistä saat ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme. kaksoissilikoni- ja TPE/TPV-profiilien käyttökohteita löytyy eri teollisuudenaloilta ja prosesseista.

News

PVC vs. TPE profiles

Two popular materials stand out for sealing solutions and profiles in building applications: polyvinyl chloride (PVC) and thermoplastic elastomers (TPE). Both materials have unique properties

Read More »

Assembly and connections

The assembly and valve connections must be highly reliable in demanding circumstances, such as in waterproof compartments or heavy industry. Pressurized seals are designed to

Read More »

Lisää artikkeleita uutishuoneesta

Ota yhteyttä!

Uudet hankkeet ja ympäristöt tuovat mukanaan uusia haasteita ja vaatimuksia, vaihtelevasta ympäristöstä tehokkaaseen äänieristykseen. Taustatyötä kannattaa aina tehdä, mutta älä epäröi pyytää meiltä neuvoja. Joustavuutemme antaa meille etulyöntiaseman kehittää ja kokeilla erilaisia jatkojalostusmenetelmiä.

Jos haluat lisätietoja erilaisista eristysratkaisuista, ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimiimme!